Media Producties

JeMira's laatste project was het co-produceren van deze fantastische videoclip van Erica Greenfield. Twee dagen lang filmen op een voormalig fabriek terrein zonder elektriciteit, stromend water of sanitaire voorzieningen. Maar dat mocht de pret niet drukken ;-). Het eindresultaat mag er wezen. Voor meer informatie over deze ultra getalenteerde zangeres; neem even een kijkje op haar website : www.ericagreenf13ld.com

Voor Joyce Meyer Ministries hebben we voor 8 commercials de Neder-landse audio verzorgd. Werkzaamheden van JeMira; het vertalen van de teksten, inspreken van de voice overs, het casten en regisseren van stemacteurs. Dagelijks te zien op sbs6.

Wat kan JeMira voor je betekenen?

 

Onze kracht ligt in het produceren en organiseren. In de breedste zin van het woord. Van het produceren van korte en informatieve bedrijfsfilms tot videoclips, en van het organiseren van trouwfeesten tot congressen.

 

De partners met wie JeMira samenwerkt hebben absoluut hun sporen verdiend binnen hun expertise met als gevolg dat je altijd een kwalitatief hoog eindproduct van ons mag verwachten. Dat betekent niet altijd dat de rekening ook hoog is... Het moet natuurlijk voor beide partijen wel leuk blijven... Mijn belofte; een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

 

Heb je geen behoefte aan een hele productie maar ben je puur op zoek naar een presentatrice, gastvrouw, voice over of dagvoorzitter? Neem eens een kijkje op mijn persoonlijke website om te zien of ik de persoon ben die je zoekt.

JessicaGroeneveld.nl

 

 

Een tool om je huis, wanneer deze maar niet verkocht kan worden, opnieuw en op een originele manier in de spotlights te zetten. JeMira is verantwoordelijk voor het gehele productieproces en de presentatie.

Een promotiefilm voor projectontwikkelaars/makelaars. Hier een voorbeeld over hoe je een nieuwe wijk kunt promoten. Ook hier is JeMira verantwoordelijk geweest voor het gehele productieproces en de presentatie

copyright:JeMira 2014