Over JeMira

JeMira is in 2012 opgestart door Jessica Groeneveld. Ze werkte al regelmatig als presentatrice bij verschillende producties en komt uit een Media-nest waarbij haar vader (helaas in 1990 overleden) zijn eigen TV productiebedrijf had. Van jongs af aan was ze in zijn kielzog te vinden wanneer er concerten moesten worden gefilmd, hielp mee op draaidagen van de programma’s die hij maakte, werkte als kabelmeisje bij festivals waar hij de tv registratie van verzorgde… Haar moeder was destijds het stevige thuishonk met een enorm creatief brein die zo’n beetje alles kon creëren wat ze zag, zong, componeerde, schilderde en als coupeuse werkte. De appel valt wat veelzijdigheid betreft dus niet ver van de boom.

Op haar 20e werd Jessica achter haar bureau vandaan geplukt door een oud collega van vader met de vraag of ze voor een muziekprogramma bij de EO een screentest wilde doen. Na twee jaar bij de lokale radio als DJ te hebben gewerkt leek het werk als VJ niet een hele grote stap, deed ze de auditie en werd ze uitgekozen als presentatrice. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het was niet genoeg, ze begon zich te vervelen en dan zit er niets anders op dan dat verhuisd moest worden naar Duitsland om Duits te leren, naar België om Frans bij te spijkeren, de wereld te ontdekken en zichzelf. In 2009 pakte ze het presentatiewerk weer op wat zich heeft uitgebreid met werk als drietalige voice-over, dagvoorzitter en producente en regisseuse.  Het leuke van al die verschillende disciplines aanleren en onder de knie krijgen is dat je een behoorlijk netwerk opbouwt waarbij je mensen leert kennen die dezelfde passie delen en op hun vakgebied expert zijn. En dat zijn nou precies de mensen met wie JeMira samenwerkt.

Onze passie, expertise, energie en plezier in werken komt altijd op de meest gunstige manier samen in het complete eindproduct. Daar houden we van. Dat is JeMira.